SEIKKAILIJOILLE, NAUTISKELIJOILLE, JUHLIJOILLE JA UUDEN ETSIJÖILLE.

Monipuolinen ja moderni Ikaalinen Spa

Kaiken ikäisten suosikkikohde Ikaalinen Spa on Lomallon kumppanikohde. Majoitu mukavasti, rentoudu kylpylän laineissa ja nauti monenlaisista tapahtumista! Tervetuloa Pohjolan virkistävimpään loman ja työn keskukseen, joka tarjoaa tropiikin lämpöä Pirkanmaalla!

Ikaalinen Spa & Resortin seitsemässä ravintolassa nautit hyvästä ruoasta ja juomasta aamuvarhaisesta myöhäiseen yöhön saakka niin perheen tai ystävien kesken kuin vaikka työporukallakin poreiden syleilyssä ja à la carten äärellä.

 

Perheloma Ikaalisissa

Mukavaa tekemistä koko perheelle

Ikaalinen Spa & Resort on täydellinen paikka viettää koko perheen laatuaikaa. Majoitukset, aamiaiset ja Vesitropiikin vapaa käyttö kuuluvat jokaiseen kylpylälomaan, mutta Ikaalissa saat lomaasi paljon muutakin. Sisältä löydät niin keilaradat kuin palloiluhallinkin. Ulkona esimerkiksi minigolf ja frisbeegolf sopivat koko perheelle. Vauhdikkaampaa menoa kaipaaville suosittelemme melomista tai polkupyörien vuokraamista.

Suurimpaan osaan hotellihuoneista saa lapsille lisävuoteet ja kaikissa ravintoloissamme on lastenlistat täynnä nuoren polven suosikkiruokia.

Viihdeloma Ikaalisissa

Etkot ja jatkot saman katon alla

Koe Ikaalinen Spa & Resortin parhaat palat viikonloppuloman aikana! Nappaa puoliso tai kaveriporukka kainaloon ja suuntaa Ikaalisiin! Tulette viihtymään, oli teillä sitten aikomus nauttia hieronnasta ja kylpylästä, tai saunasta ja rantadrinkeistä.

Tutustu Lomallon ja Ikaalinen Spa kevään ja kesän tapahtumiin täällä!