Lomallo tapahtumat

Lomallolla tapahtuu Suomessa ja maailmalla

Lomallo haluaa tarjota jatkossa entistä enemmän ja monipuolisempia tapahtumia ympäri Suomen omille nykyisille ja myös uusille, tuleville asiakkailleen

Tapahtumien laajentumispäätöksen varmistamiseksi Lomallo on palkannut tapahtumien ammattilaisen Taru Suksian vastaamaan tulevien tapahtumien tuottamista elämyksistä asiakkailleen.

Tee lomavaraus: Taru Suksia 040 558 6111 tai taru.suksia@lomallo.fi

 

Ikaalinen Spa – Haloo Helsinki -loma 10.-12.11.2022

Lomallon hinta kahdelta 250 €, normaalihinta kahdelta 475 €

Ikaalinen Spa – Haloo Helsinki -loma 10.-12.11.2022.

Tuloiltana torstaina lavalle nousee hillittömän upea Haloo Helsinki! Vuonna 2006 perustetulla pop rock -yhtyeellä on useita menestyshittejä ja platinaa. Vauhdikkaan torstai-illan jälkeen on mukava rentoutua ihanan kylpylähotellin virkistävässä tunnelmassa. Kahden vrk:n majoitus Ikaalinen Spassa, aamiaiset, kylpylä, kuntosali, pääsyliput Haloo Helsinki! -iltaan ja perjantaina Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta kahdelta 250 €, normaalihinta kahdelta 475 €

Komisario Palmu -teatteriloma 24.-26.11.2022

Lomallon hinta kahdelta 220 €, normaalihinta kahdelta 400 €

Komisario Palmu -teatteriloma 24.-26.11.2022

Mika Waltarin luoma karismaattinen etsivä kohtaa uuden murhamysteerin, joka perustuu kirjailijan aiemmin julkaisemattomaan käsikirjoitukseen, jonka hänen lapsenlapsensa Joel Elstelä on dramatisoinut. Legendaarisena poliisikolmikkona nähdään eläkkeelle jäänyt komisario Palmu – Aimo Räsänen, etsivä Kokki – Mika Nuojua ja poliisipäällikkö Virta – Mikko Vaismaa. Ohjauksesta vastaa Panu Raipia.

Lomaan sisältyy kahden vrk:n majoitus Scandic Tampere Hämeenpuistossa, herkulliset aamiaiset, torstai-illan teatteriliput kahdelle ja perjantaina Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta kahdelta 220 €, normaalihinta kahdelta 400 €

Menneet tapahtumat

Ikaalinen Span Tanssi Venetsialaiset -loma 26.-28.8.2022

Lomallon hinta kahdelta 250 €, normaalihinta kahdelta 485 €

Ikaalinen Span Tanssi Venetsialaiset -loma 26.-28.8.2022.

Kellohame ja tanssikengät, tai sitten ihan tavalliset vaatteet päälle ja menoksi. Perjantaina tanssittamassa Markku Aro ja Komiat. Lauantaina menosta vastaavat Matti & Teppo, Kyösti Mäkimattila, Finlanders sekä Reeta & Lumo. Ihanan rentouttava kylpylähotelli odottaa. Kahden vrk:n majoitus Ikallinen Spassa, aamiaiset, kylpylä, kuntosali, iltapala perjantaina, kahden illan pääsyliput ja lauantaina Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta kahdelta 250 €, normaalihinta kahdelta 485 €.

Lomallo -risteily Turusta m/s Viking Gracella!

Hinta alk. 10€

Lomallo -risteily Turusta m/s Viking Gracella!

Tervetuloa merilomalle, vuorokauden risteilylle Itämeren upeimmalle risteilyalukselle torstaina 18.8.2022. Tapaamme satamassa illalla klo 20.00, jonka jälkeen laiva lähtee kohti Tukholmaa ja palaa seuraavana iltana takaisin Turkuun.

Laivalla voi herkutella, shoppailla, tanssia ja rentoutua vaikkapa spa -osastolla. Hytiksi olemme valinneet jokaiselle pariskunnalle/sinkulle ihastuttavan kahden hengen hytin, jossa on parivuode. Risteilyn Lomallo -hinta teiltä kahdelta, eli sinulta ja puolisoltasi tai sinkulta ystävänsä kanssa, ikkunattomassa parivuodehytissä 10 € ja ikkunallisessa parivuodehytissä 20 €, kumpiakin hyttejä on rajoitettu määrä. Perheet voivat majoittua neljän hengen kerrosvuodehyteissä 10 €. Hyttivarauksen alaikäraja on 26 vuotta.

Meiltä voi samalla varata risteilyn jälkeisen yöpymisen aamiaisella Scandic Plaza Turku -hotellista hintaan 127€ kahdelta, lisävuode hinnoitellaan erikseen.

Lomallon asiakasristeilyyn kuuluu Lomallo -tapaaminen perjantaina laivan kokoustilassa, jossa kuulette uusista ja huikeista Lomallon lomamahdollisuuksista. Koska lomailu on perheen yhteinen harrastus, edellytämme, että osallistutte risteilylle ja esittelytapaamiseen yhdessä puolison kanssa, mikäli sellainen on. Lomallon asiakasristeilyn voi jokainen perhe tai yritys käyttää vain yhden kerran. Ystäväpariskuntanne on myös tervetullut risteilylle samoilla ehdoilla.

Voit varata asiakasristeilyn soittamalla Taru Suksia 040 558 6111 tai sähköpostitse taru.suksia@lomallo.fi

Varaa tästä!

Ikaalinen Spa -kylpyläloma 12.-14.8.2022

Lomallon hinta kahdelta 150 €, normaalihinta kahdelta 276 €.

Ikaalinen Spa- kylpyläloma

Rentouttava kylpyläloma kruunaa kesän.
Monipuolinen kylpylätropiikki ja Kyrösjärven hiekkaranta odottavat elokuussa. Ikaalinen Spa & Resort -lomakeskuksessa on seitsemän erilaista ravintolaa, keilahalli, frisbeegolfrata, pururata, minigolf, sulkapallo, tennis, kanootit, soutuvene ja paljon muuta tekemistä, joten täällä ei aika käy pitkäksi.

Perjantai-iltana esiintyy Jari Sillanpää, liput 26€ hlö.
Hintaan sisältyy kahden vrk:n majoitus Ikaalinen Span päärakennuksessa, aamiaiset, kylpylä, kuntosali ja lauantaina Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lisätiedot ja varaukset: Taru Suksia 040 558 6111 tai taru.suksia@lomallo.fi

Ikaalinen Soi -festariloma 10.-12.6.2022

Lomallon hinta kahdelta 300 €, normaalihinta kahdelta 535 €

 

Ikaalinen Soi -festariloma 10.-12.6.2022.

Vauhdikkaan viihdyttävä kesäloma viime vuonna uudistetussa kylpylähotellissa. Perjantaina esiintyy Kaija Koo, Vesterinen yhtyeineen, Jonne Aaron, Stig, Mikko Harju, Joel Herttua, Luukas Oja ja JP Leppäluoto. Lauantaina lavalle nousee Eppu Normaali, Kolmas Nainen, Suvi Teräsniska, Martti Servo & Napander, Dingo, Jorma Kääriäinen, Miljoonasade, Jenni & Juho, Aikakone ja Uniklubi. Kahden vrk:n majoitus Ikaalinen Span päärakennuksessa, aamiaiset, kylpylä, kuntosali, iltapala perjantaina, kahden illan festariranneke ja lauantaina Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta kahdelta 300 €, normaalihinta kahdelta 535 €.

Ikaalinen Spa -tanssiloma 18.-20.5.2022

Lomallon hinta kahdelta 195 €, normaalihinta kahdelta 365 €

Ikaalinen Spa -tanssiloma 18.-20.5.2022.

Kylpyläloma ihanan rentouttavassa ja viihdyttävässä, viime vuonna uudistetussa kylpylähotellissa. Keskiviikon Tähtitansseissa Kari Hirvonen & Onnentähti. Kahden vrk:n majoitus Ikaalinen Span päärakennuksessa, aamiaiset, kylpylä, kuntosali, keskiviikon tanssiliput ja iltapala kahdelle ja torstaina Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta kahdelta 195 €, normaalihinta kahdelta 365 €.

Kotiopettajattaren romaani -teatteriloma Tampereella 5.-7.5.2022.

Lomallon hinta 250 €, normaalihinta kahdelta 495 €.

Kotiopettajattaren romaani -teatteriloma Tampereella 5.-7.5.2022.

Sisäoppilaitoksessa kasvanut orpotyttö Jane Eyre pestautuu kotiopettajattareksi juron isännän kartanoon. He rakastuvat palavasti ja päättävät avioitua. Kartanon isännän elämässä on kuitenkin salaisuus. Estääkö se onnen? Päärooleissa Marketta Tikkanen ja Esa Latva-Äijö. Kahden vrk:n majoitus Hämeenpuiston Scandicissa, tuloiltana ruokailu Ravintola Grillssonissa ja ruokailun jälkeen Tampereen Teatterin esitykseen liput kahdelle ja seuraavana päivänä Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta kahdelta 250 €, normaalihinta kahdelta 495 €.

Taikahuilu-oopperaloma Tampereella 2.-4.3.2022

Lomallon hinta kahdelta 395 €, normaali hinta 624 €.

Taikahuilu-oopperaloma Tampereella 2.-4.3.2022

Wolfgang Amadeus Mozartin ihastuttava Taikahuilu sijoittuu tällä kertaa 1930-luvulle. Paminan roolissa loistaa sopraano Tuuli Takala, Taminon roolin tulkitsee tenori Tuomas Katajala ja Papagenon roolissa iki-ihana Arttu Kataja. Tampere Filharmonian lisäksi Tampereen Oopperan kuoro. Taikahuilu sopii sekä oopperan ensikertalaiselle että myös vakiintuneelle oopperavieraalle.

Oopperaloma sisältää kahden vrk:n majoituksen upeassa Lapin elämyksiä täynnä olevassa Lapland Hotels Tampereessa Yliopistonkadulla. Pääsette maistelemaan pohjoisen makuiset aamiaiset kahtena aamuna, ja tuloiltana ennen esitystä herkuttelemme Lapin elämyksiä kunnioittavan poronkäristyksen, jälkiruokana hillaa ja jogurttia. Ruokailun jälkeen esitys Tampere-talossa ja seuraavana päivänä Lomallo -esittely.

Lomallon hinta kahdelta 395 €, normaalihinta 624 €.

Ilmoittaudu mukaan!

Iskelmä Gaala -loma Tampereella 11.-13.3.2022.

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaali hinta 533 €.

Iskelmä Gaala -loma Tampereella 11.-13.3.2022.

Radio Iskelmän ja Tampere-talon perinteinen gaala nyt upouudella Nokia Arenalla. Esiintyjäkattaus on huima! Lauri Tähkä, Juha Tapio, Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Samu Haber, Suvi Teräsniska, Erika Vikman, Jonne Aaron ja Neljä Ruusua. Ikäraja K-18. Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Kahden vrk:n majoitus Scandic Tampere Hämeenpuistossa, aamiaiset kahtena aamuna, tuloiltana herkuttelemme kolmen ruokalajin päivällisen, seuraavana päivänä on Lomallo -esittely ja illalla huikea gaala.

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaalihinta kahdelta 533 €.

Ilmoittaudu mukaan!

Kotiopettajattaren romaani-teatteriloma Tampereella 23.-25.11.2021

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaali hinta 502 €

Kotiopettajattaren romaani-teatteriloma Tampereella 23.-25.11.2021

Sisäoppilaitoksessa kasvanut orpotyttö Jane Eyre pestautuu kotiopettajattareksi juron isännän kartanoon. He rakastuvat palavasti ja päättävät avioitua. Kartanon isännän elämässä on kuitenkin salaisuus. Estääkö se onnen? Päärooleissa Marketta Tikkanen ja Esa Latva-Äijö.

Teatteriloma sisältää kahden vrk:n majoituksen upeassa Lapin elämyksiä täynnä olevassa Lapland Hotels Tampereessa Yliopistonkadulla. Pääsette maistelemaan pohjoisen makuiset aamiaiset kahtena aamuna, ja tuloiltana ennen esitystä herkuttelemme Lapin elämyksiä kunnioittavan poronkäristyksen, jälkiruokana hillaa ja jogurttia. Ruokailun jälkeen esitys Tampereen Teatterissa ja seuraavana päivänä Lomallo -esittely.

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaalihinta kahdelta 502 €.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi -konserttiloma Tampereella 2.-4.12.2021

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaali hinta 498 €.

Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi -konserttiloma Tampereella 2.-4.12.2021

Taiteilijalegendat Jaakko ja Seppo täyttävät vuoden vaihteessa 75 vuotta. Sen kunniaksi – Oi aika sä entinen – 150 vuotisjuhlakonsertti palauttaa mieliin sekä klassista että kevyempää musiikkia. Pitkäaikaiset ystävykset, karismaattisen upea Jaakko ja ihastuttavan taitava Seppo, ovat tehneet yhteistyötä jo 40 vuotta.

Konserttiloma sisältää kahden vrk:n majoituksen upeassa Lapin elämyksiä täynnä olevassa Lapland Hotels Tampereessa Yliopistonkadulla. Pääsette maistelemaan pohjoisen makuiset aamiaiset kahtena aamuna, ja tuloiltana ennen esitystä herkuttelemme Lapin elämyksiä kunnioittavan poronkäristyksen, jälkiruokana hillaa ja jogurttia. Ruokailun jälkeen esitys Tampere-talossa ja seuraavana päivänä Lomallo -esittely.

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaalihinta kahdelta 498 €.

Ilmoittaudu mukaan!

Levätkää rauhassa, Komisario Palmu -teatteriloma 26.-28.1.2022

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaali hinta 504 €

Osallistu Levätkää rauhassa, Komisario Palmu -teatterilomalle Tampereella erityisen edulliseen hintaan!

Mika Waltarin luoma etsivä kohtaa uuden murhamysteerin, joka perustuu aiemmin julkaisemattomaan käsikirjoitukseen. Legendaarisena poliisikolmikkona nähdään Aimo Räsänen, Risto Korhonen ja Mikko Vaismaa. Ohjauksesta vastaa Panu Raipia.

Lomaan sisältyy kahden vrk:n majoitus Scandic Tampere Koskipuistossa Koskikadulla aivan kaupungin keskustassa. Pääsette nauttimaan aamiaiset kahtena aamuna ja tuloiltana ennen esitystä herkuttelemaan kolmen ruokalajin päivällisen. Ruokailun jälkeen on esityksen aika Tampereen Komediateatterissa ja seuraavana päivänä Lomallo -esittely.

Lomallon hinta kahdelta 295€, normaali hinta 504€.

Ilmoittaudu mukaan!

Arttu Wiskari-konserttiloma Tampereella 2.-4.2.2022

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaali hinta 489 €.

Arttu Wiskari-konserttiloma Tampereella 2.-4.2.2022

Taiteilija Arttu Wiskari Suomen muotoisella kiertueella ja samalla ensimmäisellä omalla konserttisalikiertueellaan. Lukuisia jättihittejä yli kymmenen vuoden uralla ja huikeaa suosiota monen ikäisten fanien keskuudessa.

Konserttiloma sisältää kahden vrk:n majoituksen upeassa Lapin elämyksiä täynnä olevassa Lapland Hotels Tampereessa Yliopistonkadulla. Pääsette maistelemaan pohjoisen makuiset aamiaiset kahtena aamuna, ja tuloiltana ennen esitystä herkuttelemme Lapin elämyksiä kunnioittavan poronkäristyksen, jälkiruokana hillaa ja jogurttia. Ruokailun jälkeen esitys Tampere-talossa ja seuraavana päivänä Lomallo -esittely.

Lomallon hinta kahdelta 295 €, normaalihinta 489 €.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Hotel Sveitsi -kylpyläloma Pääsiäisenä Hyvinkäällä 15.-17.4.2022

Lomallon hinta 198 € kahdelta, normaalihinta 338 € kahdelta.

Hotel Sveitsi -kylpyläloma Pääsiäisenä Hyvinkäällä 15.-17.4.2022.

Moderni elämyshotelli, jonne on sopivan lyhyt matka Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja monelta muulta paikkakunnalta. Hotellin yhteydessä on maauimala, uimahalli, kauneus- terveyspalveluita, lasten sisäliikuntapuisto, huonepakopelit, kuntosali, liikuntatilat ja elokuvateatteri. Hotellin läheisyydessä on köysiratapuisto, golf, hiihtokeskus ja paljon muuta. Kahden vrk:n majoitus Hotel Sveitsissä, aamiaiset, kuntosali, pääsy Sveitsin uimalaan ja lauantaina Lomallo -esittely. Sveitsin Uimalassa on uintirata-allas, lasten allas, kahluuallas, vesihierontapisteitä, poreallas, liukumäki ja paljon muuta. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta 198 €, normaalihinta 338 € kahdelta
yli 4-vuotiaan lisävuode 60 €/2 vrk, lemmikkimaksu 30€/2vrk.

Ikaalinen Spa-tanssiloma 20.-22.4.2022.

Lomallon hinta 195 € kahdelta, normaalihinta kahdelta 365 €.

Ikaalinen Spa -tanssiloma 20.-22.4.2022.

Kylpyläloma ihanan rentouttavassa ja viihdyttävässä, viime vuonna uudistetussa kylpylähotellissa. Keskiviikon Tähtitansseissa Eija Kantola & Omega. Kahden vrk:n majoitus Ikaalinen Span päärakennuksessa, aamiaiset, kylpylä, kuntosali, keskiviikon tanssiliput ja iltapala kahdelle ja torstaina Lomallo -esittely. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta 195 €, normaalihinta kahdelta 365 €. 

Hotel Sveitsi -kylpyläloma Vappuna Hyvinkäällä 29.4.-1.5.2022

Lomallon hinta 198 € kahdelta, normaalihinta 338 € kahdelta

Hotel Sveitsi -kylpyläloma Vappuna Hyvinkäällä 29.4.-1.5.2022

Moderni elämyshotelli, jonne on sopivan lyhyt matka Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja monelta muulta paikkakunnalta. Hotellin yhteydessä on maauimala, uimahalli, kauneus- terveyspalveluita, lasten sisäliikuntapuisto, huonepakopelit, kuntosali, liikuntatilat ja elokuvateatteri. Hotellin läheisyydessä on köysiratapuisto, golf, hiihtokeskus ja paljon muuta. Kahden vrk:n majoitus Hotel Sveitsissä, aamiaiset, kuntosali, pääsy Sveitsin uimalaan ja lauantaina Lomallo -esittely. Sveitsin Uimalassa on uintirata-allas, lasten allas, kahluuallas, vesihierontapisteitä, poreallas, liukumäki ja paljon muuta. Esittelyssä pitää olla puolison kanssa, mikäli olet parisuhteessa.

Lomallon hinta 198 €, normaalihinta 338 € kahdelta
yli 4-vuotiaan lisävuode 60 €/2 vrk, lemmikkimaksu 30€/2vrk.

Tahdotko osallistua tai kuulla lisää Lomallon tapahtumista?

Ilmoittaudu mukaan!

Tutustumisloma

Ota Yhteyttä

Soittopyyntö

Jätä palautetta

  • Kirjoita tähän
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Matkailukysely

Kuinka monta henkilöä taloudessanne on?
Ikä
Kuinka usein matkustat? Mieti normaalia vuosittaista tilannettanne. Huomioi, että matkustamiseen huomioidaan kaikki kotoa poisoltavat yöt (esimerkiksi omalla mökillä vietetyt kerrat).
Kuinka paljon käytätte keskimäärin rahaa matkustamiseen vuosittain? Arvioi koko talouden matkakuluja.
Millaisia matkoja teet vuosittain? Valitse kaikki vaihtoehdot, joita yleisemmin teet vuosittain.
Minne useimmin matkustat? Valitse kaikki ne alueet, jonne useimmin matkustat
Millaisen majoitusta yleisimmillä matkoillasi hyödynnät? Valitse kaksi yleisintä.
Millaisia asioita erityisesti arvostat majoituksessa? Valitse kolme tärkeintä.
Mitä aktiviteettia yleisemmin kaipaat majoituksen läheisyyteen? Valitse viisi tärkeintä, jotka vaikuttavat majoituksen valintaan.

Kiitos vastauksestasi! Jos haluat osallistua matkalahjakortin arvontaan, jätä yhteystietosi

Nimi(Pakollinen)

Matkailukysely / Messut

Kuinka monta henkilöä taloudessanne on?
Ikä
Kuinka usein matkustat? Mieti normaalia vuosittaista tilannettanne. Huomioi, että matkustamiseen huomioidaan kaikki kotoa poisoltavat yöt (esimerkiksi omalla mökillä vietetyt kerrat).
Kuinka paljon käytätte keskimäärin rahaa matkustamiseen vuosittain? Arvioi koko talouden matkakuluja.
Millaisia matkoja teet vuosittain? Valitse kaikki vaihtoehdot, joita yleisemmin teet vuosittain.
Minne useimmin matkustat? Valitse kaikki ne alueet, jonne useimmin matkustat
Millaisen majoitusta yleisimmillä matkoillasi hyödynnät? Valitse kaksi yleisintä.
Millaisia asioita erityisesti arvostat majoituksessa? Valitse kolme tärkeintä.
Mitä aktiviteettia yleisemmin kaipaat majoituksen läheisyyteen? Valitse viisi tärkeintä, jotka vaikuttavat majoituksen valintaan.

Kiitos vastauksestasi! Jos haluat osallistua matkalahjakortin arvontaan, jätä yhteystietosi

Nimi(Pakollinen)