Lomallo yritysjäsenyys

Liittymällä yritysjäseneksi saat käyttöoikeuden myös perheellesi ja työntekijöillesi maailmanluokan kohteisiimme ja palveluihimme. Käytössäsi on valikoituja kartanoita, villoja, mökkejä, hotelleja ja huoneistoja edulliseen sopimushintaan sekä henkilökohtaisen palvelun lomia varatessasi.

Hyödyt yrityksellesi

Monta tapaa hyödyntää jäsenyyttä

Valmiiksi neuvotellut sopimukset hotellien ja kokoustilojen osalta helpottavat jäsenyrityksiemme koulutustarpeita. Järjestämme yhteistyökumppanimme kautta yli 10.000 koulutuspäivää vuodessa.

Tarjoamme jäsenyrityksillemme mahdollisuuden verkostoitua ja myydä omia palveluitaan jäsenillemme.

Pienikin yritys saa suuren yrityksen edut yhteisön massan ansiosta.

Jäsenyys on loistava ja kustannustehokas henkilöstöetu.

Jäsenyritysten käytössä ovat myös verkostopäivät ja meeting point tapahtumat.

 

Hyödyt perheellesi

Laajat ja laadukkaat palvelut

Jäsenyyden käyttöoikeus on koko perheelläsi ylenevässä ja alenevassa polvessa asuinpaikasta riippumatta. Kohteissamme arki muuttuu luksukseksi.

Omissa kohteissamme käytössäsi on esimerkiksi moottorikelkat, vesijetit, vene kuljettajan kera, avo-auto, henkilöauto, lentokenttäkuljetukset, kauppapalvelut, hissilippuja, Superpark lippuja, viihdekeskus ja ulkoporeammeet. Kaikki nämä ovat käytössäsi alle normaalitasoisen majoituksen hinnalla.

Koko perheesi saa käyttöön tunnukset järjestelmäämme.

Jokaisella jäsenellä on käytössä yhtä laajat ja jatkuvasti paranevat edut, henkilökohtaisen palvelun kera.

 

Kohteita maailmanlaajuisesti joihin ei yksin pääse edes rahalla

Kohteita, jonne ei pääse rahallakaan

Kohteitamme kuvastaa sanat ainutlaatuisuus ja laadukkuus. Kohdeverkostossamme on omia kohteitamme sekä valikoituja, yhteistyökumppaniemme huippukohteita.

Lomallon omat kohteet on suljettu vain jäseniemme käyttöön.

Lomallon esittelyt

Esittelyt

Järjestämme esittelyt toiveenne mukaisesti missä tahansa Suomessa tai tutustumisloman yhteydessä. Jäseneksemme pääsee vain esittelyn kautta. Esittely kestää vain noin tunnin. Soita 09 427 27 333 ja sovitaan tapaaminen ilman sitoumuksia.