Perhelomat

Lähde rentouttavalle lomalle koko perheen kanssa

Edullinen perheloma

Lomallon asiakkaana perheloma onnistuu oikeasti edullisesti!

Edullinen perheloma Suomessa on mahdollista, kun pääset nauttimaan Lomallon kaltaisen ison ostajan eduista. Sinunkin perheesi voi liittyä Lomallon matkailupalvelun piiriin – palveluumme kuuluu jo yli 8000 jäsentä, ja järjestämme noin 24 matkaa päivittäin!

Tarjoamme asiakkaillemme laajan kohdevalikoiman sekä teemme matkailusta erittäin helppoa. Monipuoliset kohteemme ympäri Suomea ja maailmaa voivat olla juuri teidän perheen unelmakohteita! Suomessa Lomallon omia ja kumppanikohteita on Lapin tuntureilta aina Helsingin merellisiin maisemiin saakka. Voit siis lomailla mökeissä, hotellihuoneissa ja huoneistoissa monenlaisten maisemien ja aktiviteettien ympäröimänä! Lomallon kohteet mm. Espanjassa ja Thaimaassa mahdollistavat kaupunki- tai aurinkoloman kaiken kokoisille perheille. Myös ulkomaiden kohteet vaihtelevat huoneistojen, villojen ja hotellihuoneiden välillä aurinkorantojen tai idyllisten kahviloiden lähettyvillä.

Lomallon varaamossa työskentelee ammattilaisia jotka haluavat suunnitella sopivimman loman juuri teidän perheelle – erityisen helpot ja edulliset lomat ovat vain puhelinsoiton päässä! Jokainen Lomallon asiakas saa käyttää varaamon palveluita ilman mitään lisäkuluja. Varaamossa teidän puhelua odottaa todelliset maailman matkailun asiantuntijat, ja heidän avullaan täydellinen loma onnistuu helpommin kuin koskaan!

Olemme monien matkailuyritysten, kuten kylpylöiden, hotellien ja laskettelukeskusten suuri tai usein jopa suurin asiakas. Tämä mahdollistaa erityisen edulliset hinnat asiakkaillemme.

rantaloma

Perheloman edut

Perhelomien kohteet ja palvelut on valittu ja suunniteltu erityisesti lapsiperheitä ajatellen. Lomallo onkin koko perheen juttu, ylenevässä ja alenevassa polvessa. Asiakkaanamme perheesi on oikeutettu käyttämään Lomallon palveluja ja kohteita.

Lomaa suunniteltaessa mikään ei ole helpompaa, kun on tarjolla valmiita ratkaisuja. Valitse vain mieleisesi, me huolehdime varaamisesta ja kaikkeen matkustamiseen liittyvästä – turvallisesti, huolettomasti ja ennen kaikkea huomattavasti edullisemmin kuin muut. Huomioimme myös lapsiystävällisyyden aina perhelomia suunnitellessa.

Lomallon asiakkaana perheenne pääsee kohteisiin, joihin vain asiakkaillamme on käyttöoikeus, kuten Sotkamossa sijaitsevat upeat Pajuniemen kartanot. Lomallon asiakkuus kannattaa, jos perheenne käy edes joskus lomailemassa. Sen tietävät tuhannet asiakkaamme. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja palvelumme kehittyy kaiken aikaa asiakkaidemme eduksi. Kaikki tämä on teidän perheenne käytössä yhdellä liittymismaksulla ja pienellä vuosimaksulla!

merimaisema

Perhelomakohteita

Perhelomaan soveltuvia kohteita joista Lomallon asiakkaat pääsevät nauttimaan ympäri Suomea ja maailmaa on valtavasti! Perheelläsi on maanosan, maan, kaupungin ja kaupunginosan lisäksi mahdollisuus valita myös majoitusmuoto – sopiiko teille parhaiten hotellihuone, huoneisto, villa tai mökki? Lomallon asiakkaana voitte tehdä kyseisen valinnan itse, ja voitte myös aina kääntyä varaamon puoleen. Varaamossa teidän perhettänne palvelee oikea ihminen, maailman matkailun asiantuntija, kenen avulla voitte suunnitella täydellisen, teille räätälöidyn loman.

Kotimaassa perheille sopivia kohteita löytyy esimerkiksi Vuokatista, Tahkolta, Ikaalisista, Kuusamosta ja Kalajoelta. Ulkomailla perheille sopivia kohteita löytyy Espanjasta ja Thaimaasta. Kysy lisää ja me kerromme mielellämme!

kylpylä

Tutustumisloman varaus

Voit varata tästä tutustumisloman Vuokattiin, Tahkolle tai Vääksyyn Tallukkaan! Alkaen 24€/hlö/vrk hinnalla pääset tutustumaan Lomalloon helposti ja ennenkaikkea edullisesti!

Voit varata tutustumislomasi täältä!

Tutustumisloma

Ota Yhteyttä

Soittopyyntö

Jätä palautetta

  • Kirjoita tähän