Kun haluat vain parasta, valintasi on Villa Tykkyrinne.

Upea Villa Tykkyrinne sijaitsee Pudasjärvellä, Iso-Syötteen eturinteessä. Matkaa Oulun lentokentältä kohteeseen on alle 2 tuntia. Huippusijainti keskellä Syötteen kansallispuistoa mahdollistaa helposti ja vaivattomasti perheiden lomat sekä yrityksien kokoukset ja virkistyspäivät.

Tykkyrinne on uniikki ja viihtyisä vuokramökki Suomen eteläisimmässä Iso-Syötteen tunturissa Pudasjärvellä, keskellä Syötteen kansallispuistoa. Rakennus sijaitsee tykkypuurajan yläpuolella 330 metrin korkeudessa. Tykkyrinteen huoneistoala on 206 m² ja siinä on sängyt 10 hengelle. Kohteessa on kaikki modernin omakotitalon mukavuudet.

Mökki sijaitsee aivan omassa rauhassa tien päässä, laskettelurinteen vieressä. Aktiviteetit kuten pyöräily, laskettelu, hiihto, vaellus, lumikenkäily, moottorikelkkailu onnistuvat kätevästi suoraan pihasta. Harrastehuoneesta pääsee suoraan laskettelurinteeseen eli sukset jalkaan ja suoraan ovelta rinteeseen! Mökissä on korkeatasoinen varustelu, tilava saunaosasto sekä väljät oleskelutilat tunturimaisemalla. Ravintoloihin pääsee muutamassa minuutissa joko kävellen, autolla tai taksilla.

Rakennuksen arkkitehtuuri ja design on tarkkaan mietitty alan huippuammattilaisten toimesta. Valoisa pohjaratkaisu palvelee niin vapaa-ajan lomia, kokouksia ja aktiviteetteja. Olohuoneen luksustason äänentoisto ja mökin korkea varustelutaso varmistavat myös vaativan asiakkaan toiveet. Pidemmänkin loman mahdollistaviin varusteisiin kuuluu mm. pyykinpesukone, kuivausrumpu, sekä 2 kuivauskaappia. Mökin keittiö on laadukas ja tilava, siinä valmistat helposti eväät retkelle tai loihdit laadukkaan illallisen koko ryhmälle takkatulen loimutessa ja maisemia ihastellessa.