Trendikäs Lumi-iglu

Arctic Lakeland Igloos on Vuokatin uusi premium-tason matkailupalvelu, jossa majoittujat voivat kokea täydellisen irtioton arjesta luonnon syleilyssä. Luonto tulee luoksesi ja voit ihailla niin pilvetöntä taivasta, sadepisaroiden tanssia tai myrskyn voimaa ympärilläsi mukavasti lasi-iglun lämmössä. Ympäröivä maisema maalautuu heijastavaan lasipintaan ja antaa samalla yksityisyyttä majoittujalle.

Tämä iglu on suomalaisen suunnittelun ja käsityön mestariteos, jossa pääosaa näyttelee suomalainen luonto järvimaisemineen. Upean valkoisen sisustuksen kruunaa suomalaiset design-astiat ja -tekstiilit. Lumi-iglun rauhallinen ja ajaton valkea sisustus kunnioittaa Suomen lumista talvea.

Tämä kohde valmistui helmikuussa 2021. Moderni ja valoisa Lumi-teemainen iglu sijaitsee Pajuniemen tiluksilla, lähellä Vuokatin matkailukeskusta. Iglun yhteydessä on rentouttava ulkoporeamme, josta avautuu maisemat Iso-Sapsojärvelle ja Hiukan hiekkarannalle saakka. Kartanon pihapiirissä sijaitsee myös puulämmitteinen rantasauna jonka voi varata erikseen!

Iglussa on keittiö, olohuone/makuuhuone sekä suihkuhuone jossa on wc. Iglussa optimaalisin majoittujamäärä on 2, mutta vuodesohvalla voi majoittua kaksi lisähenkilöä. Luksusmajoituksen takaavat laadukas Genelec-äänentoistojärjestelmä ja iPad-älylaite.

Kurkista igluun: