Loma Luonnonlapsi

Majatalo Loma Luonnonlapsi sijaitsee Sotkamossa, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Vuokatin monipuolisista palveluista. Idyllinen perheomisteinen hostelli on täydellinen kohde aktiiviliikkujalle – lähimmät hiihtoladut ovat kymmenien metrien päässä rannassa. Kaikki Vuokatin palvelut ovat lyhyen ajomatkan päässä. Lomallasi pääset nauttimaan Hiukan jokailtaisesta valoshowsta, joka on nähtävissä vastarannalla!

Hostel Loma Luonnonlapsi on tunnettu erityisen hyvästä asiakaspalvelustaan. Yrittäjäpariskunta ottaa vieraat vastaan lämpimästi ja huolehtii olostanne koko vierailunne ajan. Ravintolasiivessä oleva a lá carte ravintola Kipinä tarjoaa maistuvat ruoat jokaiseen makuun. Salissa on tunnelmaa luova takka sekä karaoke-nurkkaus josta on upeat näkymät järvelle ja Hiukan hiekkarannalle.

Viihtyisä ja lämminhenkinen majoitussiipi sisältää 11 makuuhuonetta, 4 wc:tä sekä sauna- ja suihkutilat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Kaikissa huoneissa on kylpytakit.
Mukavan loman takaa tunnelmallinen ja suuri oleskeluhuone sekä keittiö, jotka ovat majoittujien yhteiskäytössä. Kaikki majoitustilat on remontoitu vuonna 2021.

Varaa 3vrk tutustumisloma 79€