Lomallo jäsenyys. Avain laatuun ja helppouteen.

Laatu ja asiakaspalvelu ovat meille tärkeintä. Olemme yhdistäneet Lomalloon lomailun ja matkustamisen hyvät puolet vuosikymmenien matkailualan kokemuksella, jotta kokemuksesi olisivat varmasti parhaita. Panostamme läpinäkyvyyteen: palvelumme on jäsenellemme riskitön, tasavertainen kaikille, eikä siihen tarvitse sitoa suuria pääomia.

Selkeä hinnoittelu ilman yllätyksiä

Läpinäkyvä, turvallinen ja riskitön

Jäseneksemme pääset maksamalla kerran liittymismaksun ja vuosittaisen jäsenmaksun. Voit ostaa edullisia majoituksia verkostomme omista ja tuhansista sopimuskohteistamme ympäri maailmaa. Päiväksi, kahdeksi, viikoksi, kuukaudeksi…aina tarpeesi mukaan. Palvelussamme et ole sidottu tiettyyn kohteeseen, tiettyyn lomaviikkoon, etkä sido siihen suuria pääomia pitkäksi aikaa.  Maksat vain siitä, mitä käytät. Lisäksi palvelu on yrityksille verovähennyskelpoinen. Et vastaa rakennusten ylläpitokuluista ja remonteista. Jos käyttötarpeesi loppuu, pääset irtaantumaan jäsenyydestä vain ilmoittamalla siitä meille. Riskitöntä, huoletonta ja helppoa, eikö totta?

Vapaus remonteista ja kiinteistöhuollosta

Huolettomuus sisältyy hintaan

Meidän palvelumallissa sinun ei tarvitse pelätä yllättäviä ylläpitokuluja, kuten remontti- ja kiinteistönhuoltokuluja, yhtiövastikkeita tai tontin vuokria. Kun verkoston edut laajenevat, myös sinun etusi laajenevat ilman lisäinvestointeja. Jokaisen jäsenen edut ovat samanlaiset, ei eroavuuksia mm. lomien saatavuuden suhteen.

Me huolehdimme kaikesta, jotta sinä voit lomailla rauhassa.

Myös läheisesi voivat käyttää jäsenyyttä

Matkalle yhdessä tai erikseen

Itsesi lisäksi palvelusta hyötyvät niin yrityksesi kuin perheesi. Kun liityt Lomallo -jäseneksi, voit käyttää sitä yhdessä perheesi kanssa ylenevässä ja alenevassa polvessa. Tämä mahdollistaa jäsenyyden laajan käytön perheen sisällä, matkustittepa yhdessä tai erikseen. Saatte siis edullisten lomien hyödyt niin lapsillenne kuin vanhemmillennekin!