“Lomallo on ollut merkittävä yhteistyökumppani seminaarimatkojemme järjestämisessä jo vuosien ajan.” toteaa Pasi Halonen, Seripointin toimitusjohtaja.

Seripoint Oy on profiili- ja työvaatteisiin sekä liikelahjoihin erikoistunut yritys. Vuodesta 1990 saakka toimineella Seripointilla on tuotantoyksikkö ja myyntinäyttely Kajaanissa sekä myyntinäyttelyt Kuopiossa ja Iisalmessa. Seripoint työllistää vuosittain n. 17 työntekijää. 

Seripoint järjestää vuosittain asiakkailleen seminaarimatkoja. Vuodesta 2004 alkaen järjestetyt seminaarimatkat ovat saaneet kiitosta asiakkaiden piirissä. Lomallo on ollut järjestävänä tahona Seripointin seminaarimatkoilla jo useamman vuoden ajan. Pääasiassa ulkomailla järjestetyt seminaarimatkat ovat viime vuosina sijoittuneet mm. Prahaan, Budapestiin, Nizzaan, Monacoon ja viimeisimpänä Benalmádenaan. 

“Seminaarimatkamme ovat olleet mukavia reissuja, olemme viettäneet aikaa ja verkostoituneet hyvässä hengessä. Suomalaiset yrittäjät sitoutuvat yhteiseen tekemiseen hyvin”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pasi Halonen.

Seminaarimatkoilla on ollut mukana yleensä n. 20-25 henkilöä jotka edustivat Seripointin asiakasyrityksiä. Lomallo on järjestänyt kaiken; junat ja lennot, majoituksen, kokoustilat ja pöytävaraukset ravintolaan. Seripoint on ollut Lomallon palveluun tyytyväinen. “Kun Lomallo on hoitanut puolestamme käytännön asiat, me olemme saaneet keskittyä olennaiseen.”

Lomallo on erinomainen palvelu yrityksille, sillä palvelukokonaisuuteen kuuluu henkilökohtainen matka-assistentti. Varaamon henkilökunta säästää henkilöstön aikaa tekemällä varaukset ja auttamalla käytännön asioissa. Ajan säästön lisäksi Lomallon asiakkaana säästät myös useimmiten rahaa eri toimialojen yhteistyökumppanuuksien myötä. 

Pasi Halonen suosittelee Lomalloa yrittäjille, jotka arvostavat palvelua. 

“Kun matkat saa avaimet käteen-periaatteella, fokus pysyy omissa jutuissa”