South Beach – Miamin ikoni

South Beach on yksi Miamin tunnetuimmista rannoista, ja se on ehdoton vierailukohde kaikille, jotka haluavat kokea kaupungin eläväisen ilmapiirin. Tämä ranta on kuuluisa valkoisesta hiekastaan, kirkkaasta vedestään ja värikkäistä Art Deco -rakennuksistaan. South Beach on täydellinen paikka rentoutumiseen, auringonottoon ja ihmisten katseluun.

Rannan läheisyydessä on myös runsaasti ravintoloita, baareja ja kauppoja, joten voit helposti viettää koko päivän alueella. Jos olet kiinnostunut vesiurheilusta, South Beach tarjoaa mahdollisuuksia muun muassa surffaukseen, purjelautailuun ja vesiskootteriajeluihin. Lisäksi rannan läheisyydessä sijaitseva Ocean Drive on loistava paikka kävelyretkelle, ja siellä voit ihailla upeita Art Deco -rakennuksia.

Crandon Park Beach – Perheiden suosikki

Crandon Park Beach sijaitsee Key Biscaynessa, ja se on erinomainen valinta perheille. Tämä ranta on tunnettu rauhallisesta ilmapiiristään ja matalasta vedestään, mikä tekee siitä turvallisen paikan lapsille. Rannalla on myös runsaasti tilaa piknikille, ja siellä on useita grillipaikkoja, joissa voit valmistaa herkullisen aterian perheesi kanssa.

Crandon Park Beach tarjoaa myös monia aktiviteetteja, kuten tenniskenttiä, golfkentän ja luontopolkuja. Voit vuokrata polkupyöriä ja tutustua alueeseen pyöräillen tai osallistua opastetulle luontokävelylle. Lisäksi rannalla on leikkikenttiä ja vesipuisto, joka tarjoaa viihdettä kaikenikäisille lapsille.

Bill Baggs Cape Florida State Park – Luonnon ystäville

Bill Baggs Cape Florida State Park on täydellinen kohde niille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja rauhallisesta ympäristöstä. Tämä puisto sijaitsee Key Biscaynessa, ja se tarjoaa upeita maisemia sekä monia ulkoilma-aktiviteetteja. Rannalla voit rentoutua ja nauttia auringosta, mutta puistossa on myös paljon muuta tekemistä.

Puistossa on useita vaellus- ja pyöräilyreittejä, jotka kulkevat kauniiden maisemien läpi. Voit myös vuokrata kajakin tai kanootin ja tutustua alueen vesistöihin. Lisäksi puistossa sijaitsee historiallinen Cape Florida -majakka, joka on avoinna vierailijoille. Majakasta avautuvat upeat näkymät ympäröivälle alueelle, ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Haulover Beach – Vapauden tunnetta

Haulover Beach on tunnettu erityisesti siitä, että se on yksi harvoista virallisista nudistirannoista Miamissa. Tämä ranta tarjoaa vapauden tunnetta ja on suosittu kohde niille, jotka haluavat nauttia auringosta ilman rajoituksia. Ranta on jaettu kahteen osaan: nudistialueeseen ja perinteiseen uimaranta-alueeseen, joten voit valita itsellesi sopivan paikan.

Haulover Beach tarjoaa myös monia aktiviteetteja, kuten surffausta, kalastusta ja piknik-alueita. Rannan läheisyydessä on myös koirapuisto, joten voit tuoda lemmikkisi mukaan nauttimaan päivästä. Lisäksi Haulover Parkissa järjestetään säännöllisesti tapahtumia, kuten ruokatapahtumia ja ulkoilmaelokuvia, jotka tarjoavat viihdettä koko perheelle.

Matheson Hammock Park – Piilotettu helmi

Matheson Hammock Park on piilotettu helmi, joka sijaitsee Coral Gablesissa. Tämä puisto tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Puistossa on keinotekoinen laguuni, joka on täydellinen paikka uimiselle ja auringonotolle. Laguunin vesi on suojattu aallonmurtajilla, joten se on turvallinen paikka myös lapsille.

Matheson Hammock Parkissa on myös venesatama, josta voit vuokrata veneen ja lähteä tutkimaan Biscayne Bayn vesistöjä. Puistossa on lisäksi useita vaellusreittejä ja piknik-alueita, joissa voit nauttia luonnosta ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Matheson Hammock Park on loistava paikka paeta kaupungin vilinää ja nauttia rauhallisesta päivästä luonnon keskellä.

Oleta River State Park – Seikkailunhaluisille

Oleta River State Park on Floridan suurin kaupunkipuisto, ja se tarjoaa monia aktiviteetteja seikkailunhaluisille vierailijoille. Tämä puisto sijaitsee North Miamissa, ja se on erityisen suosittu maastopyöräilijöiden keskuudessa. Puistossa on useita maastopyöräreittejä, jotka vaihtelevat helpoista haastaviin, joten löydät varmasti itsellesi sopivan reitin.

Oleta River State Parkissa voit myös vuokrata kajakin tai kanootin ja tutustua alueen vesistöihin. Puistossa on useita melontareittejä, jotka kulkevat mangrovemetsien läpi ja tarjoavat upeita maisemia. Lisäksi puistossa on uimaranta, jossa voit rentoutua ja nauttia auringosta. Oleta River State Park on täydellinen kohde niille, jotka haluavat yhdistää luonnon ja seikkailun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit