Lomallo asiakkuus olo tekee matkalle lähdöstä helppoa. Kaikki palvelut ovat yhden puhelinsoiton päässä. Kerron mitä haluan lomaltani, niin saan vastauksena osaavilta ihmisiltä laadukkaita kokonaispaketteja, joista voin valita omiin tai perheeni vaatimuksiin sekä omalle kukkarolleni sopivimman ratkaisun.  

Eniten olen nauttinut Lomallon omista kohteista Sotkamossa ja Lönnrothin kadulla Helsingissä.

Sotkamossa olen viettänyt erihenkisiä lomia. Kerran minut haki Kajaanin lentokentältä Lomallon kuljetus, jonka kuskilta sain heti hyvin ajankohtaista tietoutta; missä kannattaa käydä ja mitä kannattaa tehdä. Luonnon kauniissa Sotkamossa tekemistä todella riitti ja Lomallon henkilökunnan henkilökohtainen palvelu sekä Pajuniemen Vanhan kartanon monipuoliset lisukkeet (esim. Avoauto, vesiskootterit) toivat matkaani ison ripauksen luksusta. Samaisessa kohteessa olin myös perheeni kanssa, ja monipuolista toimintaa riitti koko perheelle, iästä riippumatta.

Lomallon oma huoneisto Lönnrothin kadulla jäi myös hyvin mieleeni. Tilava ja valoisa kaupunkihuoneisto on keskellä Helsinkiä. Olin ystävieni kanssa pidennetyn viikonlopun kohteessa ja oleminen erilaisine Helsingin tapahtumineen ja shoppailuineen onnistui todella mukavasti. Kuohuviini odotti kylmänä jääkaapissa ja saunaa ei pitkään tarvinnut lämmittää, kun olimme jo löylynlyöminä valmiina pääkaupunkimme tuomiin haasteisiin. Hieno tapa viettää viikonvaihde!

Mielestäni Lomallon asiakaspalvelu on helppo tavoittaa ja heidän kanssaan on miellyttävää kommunikoida ja mikä tärkeintä palvelu on samalla joutuisaa ja tehokasta. Asiakaspalvelu kohteissa on luku sinänsä. Tuntuu melkein kuin toiseen kotiin menisi, kun Lomallon kohteessa on  ja tällä tarkoitan lomailun helppoutta. Saan kaiken avun mitä tarvitsen ja enemmänkin!

Lomallon asiakkaana koen saavani laadukkaita palveluita edulliseen hintaan. Toivon tulevaisuudessa pystyväni hyödyntämään entistä enemmän hurjaa vauhtia lisääntyviä kotimaisia ja kansainvälisiä Lomallo kohteita ja etuja niissä!

Lomallon perheasiakas: Juha/Vantaa

Lue lisää kokemuksia