Henkilökohtainen matka-assistentti palveluksessasi

Lomallo on enemmän kuin pelkkä matkapalvelu; se on henkilökohtainen matka-assistenttisi, joka huolehtii kaikista matkajärjestelyistäsi alusta loppuun. Kun suunnittelet seuraavaa kokoustasi tai yritystapahtumaa, Lomallo tarjoaa sinulle räätälöidyt ratkaisut, jotka säästävät aikaa ja vaivaa. Meidän kauttamme saat käyttöösi laadukkaat kokoustilat ja herkulliset tarjoilut, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman.

Laaja valikoimamme mahdollistaa, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan paikan, oli kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suuri kansainvälinen konferenssi. Lomallon avulla voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi toimintaan ja työhyvinvointiin – samalla kun me hoidamme käytännön järjestelyt.

Kokoustilat ja tarjoilut kaikkiin tarpeisiin

Kokouksen järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta Lomallon avulla se muuttuu vaivattomaksi. Tarjoamme monipuoliset ja viihtyisät kokoustilat, jotka on varusteltu nykyaikaisella tekniikalla ja mukavuuksilla. Lisäksi huolehdimme siitä, että kokouspäivän aikana tarjolla on laadukasta ruokaa ja virvokkeita, jotka pitävät osallistujat tyytyväisinä ja energisinä.

Me ymmärrämme, että hyvä tarjoilu on tärkeä osa onnistunutta kokousta. Siksi Lomallo panostaa erityisesti siihen, että tarjoilut ovat paitsi maistuvia, myös räätälöitävissä erilaisiin ruokavalioihin ja toiveisiin sopiviksi. Olipa kyseessä aamiaiskokous, lounastapaaminen tai iltapäivän workshop, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

Edulliset hinnat ilman välikäsiä

Lomallon asiakkaana nautit paitsi korkeatasoisista palveluista, myös kilpailukykyisistä hinnoista. Koska toimimme ilman välikäsiä, voimme tarjota palvelumme edullisemmin. Lisäksi asiakkaanamme saat käyttöösi valmiiksi neuvotellut sopimukset, jotka takaavat parhaat mahdolliset ehdot ja hinnat.

Meidän kauttamme varaat helposti myös majoituksen – olipa kyseessä sitten hotelli, mökki tai huoneisto. Lomallon laajan yhteistyöverkoston ansiosta voimme tarjota erityisen edullisia hintoja, jotka tekevät matkustamisesta ja kokousten järjestämisestä entistä houkuttelevampaa.

Yrityksesi työhyvinvoinnin edistäjä

Lomallo ei ole vain matkajärjestelyiden ammattilainen, vaan myös yrityksesi työhyvinvoinnin tukija. Tiedämme, että työntekijöiden hyvinvointi on suoraan yhteydessä yrityksen menestykseen, ja siksi tarjoamme palveluita, jotka edistävät sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

Olipa kyseessä sitten virkistyspäivä, tiimirakennusmatka tai rentouttava loma, Lomallo suunnittelee kaiken tarvittavan. Meiltä löydät sopivat kohteet ja aktiviteetit, jotka auttavat tiimiäsi lataamaan akkuja ja parantamaan yhteistyötä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit