Henkilökohtainen matka-assistentti palveluksessasi

Lomallo erottuu matkapalveluiden joukosta tarjoamalla asiakkailleen henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Valitessasi meidät matka-assistentiksesi saat käyttöösi kokeneen tiimin, joka huolehtii kaikista matkajärjestelyistäsi alusta loppuun. Ymmärrämme, että aika on arvokasta, ja siksi olemme täällä tehdäksemme matkasuunnittelusta vaivatonta ja nautinnollista.

Kauttamme voit varata lennot, hotellit ja kuljetukset sekä järjestää kokoustilat tarjoiluineen. Unohda stressi aikatauluista tai majoituksen laadusta – Lomallo varmistaa, että matkasi sujuu suunnitelmien mukaan. Asiakkaanamme voit keskittyä olennaiseen, olitpa sitten lähdössä työmatkalle tai ansaitulle lomalle.

Edulliset hinnat ja laaja valikoima kohteita

Lomallon asiakkaana pääset hyötymään edullisista hinnoista ja laajasta valikoimasta kohteita ympäri maailman. Meidän kauttamme löydät kohteita, jotka ovat paitsi laadukkaita, myös uskomattoman edullisia. Välikäsien maksut ja kiinteistöihin sitoutunut pääoma jäävät historiaan – Lomallon kanssa matkustat fiksusti ja taloudellisesti.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisia majoitusvaihtoehtoja, jotka eivät rasita lompakkoasi. Olipa kyseessä sitten viihtyisä mökki maaseudulla tai ylellinen huoneisto kaupungin sykkeessä, Lomallo löytää sinulle parhaat vaihtoehdot.

Matkustaminen kotimaassa ja ulkomailla

Lomallon palvelut kattavat sekä kotimaan että ulkomaan matkailun. Tarjoamme laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja kotimaan matkailuun. Etsitpä sitten rentouttavaa lomaa Suomen luonnon helmassa tai aktiivista kaupunkilomaa, meiltä löydät sopivat vaihtoehdot helposti ja nopeasti.

Ulkomaanmatkoilla Lomallo on korvaamaton kumppani. Avullamme löydät eksoottiset lomakohteet, kiehtovat kaupungit ja rentouttavat rantaparatiisit. Kattava tietämyksemme ja laaja verkostomme takaavat, että saat parhaat mahdolliset vaihtoehdot ja kokemukset matkoillesi.

Yritysten työhyvinvoinnin matkapalvelut

Lomallo ymmärtää yritysten tarpeet ja tarjoaa kattavia matkapalveluita työhyvinvoinnin edistämiseen matkojen avulla. Olipa kyseessä tiimin rakennusretki, koulutusmatka tai palkitsemismatka, räätälöimme palvelumme vastaamaan yrityksesi tavoitteita ja toiveita.

Kauttamme yrityksesi voi varata kokoustilat, tarjoilut ja kaikki tarvittavat järjestelyt, jotta työmatkasta tulee sekä tuottava että virkistävä. Lomallon avulla voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin, kun me huolehdimme matkajärjestelyistä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit