Lomallo on matkailualan asiantuntija, joka tarjoaa henkilökohtaista matka-assistentin palvelua. Olemme erikoistuneet suunnittelemaan kaikki matkasi, olipa kyseessä lentoliput, kuljetukset, kokoustilat tarjoiluineen tai jopa yrityksesi työhyvinvoinnin matkapalvelut. Asiakkaanamme saat käyttöösi ainutlaatuiset mahdollisuudet yli 400 000 kohteeseen ympäri maailman, sekä pääsyn omistamiimme kohteisiin uskomattoman edullisin hinnoin.

Me Lomallossa tiedämme, että matkailu on paljon enemmän kuin vain paikasta toiseen siirtyminen. Se on elämyksiä, uusia kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä. Palvelumme ansiosta voit helposti varata hotellit, mökit, huoneistot ja kaikki muut matkajärjestelyt perheesi matkoihin, niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Henkilökohtainen matka-assistenttisi

Valitessasi Lomallon palvelut, saat käyttöösi matka-assistentin, joka on valmiina auttamaan sinua kaikissa matkoihisi liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme tuntee matkakohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti, ja olemme valmiita räätälöimään juuri sinun toiveidesi mukaisen matkan.

Voit nauttia matkastasi huoletta, kun me huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä puolestasi. Voit olla varma, että saat parhaat mahdolliset hinnat ja huippulaatuiset palvelut, sillä olemme tehneet yhteistyötä yli 400 000 kohteen kanssa maailmanlaajuisesti.

Lomallo – laatua ja luotettavuutta

Lomallo.fi on synonyymi laadulle ja luotettavuudelle matkailualalla. Meidän kauttamme et maksa turhia välityspalkkioita, vaan saat suorat hintatarjoukset ilman välikäsiä. Voit luottaa palvelumme hintatietoihin ja varauksiin, sillä omistamiemme kohteiden ansiosta voimme tarjota sinulle uskomattoman edullisia hintoja ilman, että laatu kärsii.

Valitsemalla Lomallon matkapalveluksesi saat käyttöösi ammattitaitoisen, luotettavan ja henkilökohtaisen palvelun. Palvelumme kattaa kaiken matkasi suunnittelusta majoituksen varaamiseen ja tarjoaa sinulle helppoutta ja mukavuutta matkojesi suunnitteluun. Valitse Lomallo ja anna meidän huolehtia matkastasi alusta loppuun!

Aiheeseen liittyvät artikkelit