Lomallon diili vain on parempi – yrittäjän kokemuksia

Työssään ympäri Suomen matkustava yrittäjien valmennusverkoston rakentaja ja yrityskauppakonsultti Tarmo Herlevi on tyytyväinen Lomallon asiakas. Ajan säästö varauksissa ja kustannussäästö majoituksessa vakuutti Tarmon. Yrittäjien asialla oleva, ja yrittäjänä itsekin, Tarmo tietää, mikä yrittäjälle on tärkeää.

Boost-valmennusverkoston ja Herlevi Holding -yrityskauppojen konsultoinnin parissa Tarmo matkustaa Suomessa eri paikkakunnilla tapaamassa paikallisia yrittäjiä ja osallistuu verkostoitumistilaisuuksiin. Vapaa-ajallakin matkustaminen on usein tärkeä osa Tarmon elämää.

– Vietän aktiivista elämää. Kun tutustuin Lomallon Petriin, en kuitenkaan vielä tiennyt tarvitsevani Lomalloa. Vuodessa minulle kertyy yhteensä 50-100 matkapäivää, lähinnä lyhyitä työmatkoja, joten järjesteltävää kyllä on. Lomallon kanssa asia hoituu helposti, vain viesti asiakaspalveluun, ja saan sopivia vaihtoehtoja, joista sitten he varaavat haluamani. Ei voisi olla helpompaa! Tarmo kertoo.

Jonkin aikaa Lomallon palvelua käytettyään Tarmo huomasi sen olevan parempi kuin muut vaihtoehdot.

– Olen aiemmin käyttänyt hieman samankaltaisia palveluja, esimerkiksi erään luottokorttiyhtiön tarjoamaa asiakasetua matkavarauksien tekemiseen. Heidän palvelustaan kuitenkin puuttui se olennainen tunne, että he olisivat auttamassa minua. Kyllä varaukset hoidettiin, mutta hinta ei ollut mikään tarjoushinta, ja tuntui että oikeastaan maksoin ekstraa koko ajan. Lomallo sen sijaan löytää edullisempia diilejä, kuin mitä itse olen onnistunut löytämään. Lisäksi he kuuntelevat toiveitani. Haluan suosia esimerkiksi majoituksessa paikallisia yrittäjiä ja välttelen monikansallisia ketjuja. Lomallolla on suorastaan erinomainen verkosto rakennettu ja hinta on aina edullinen. Täytyy sanoa, että Lomallon diili vain on parempi kaikin tavoin, Tarmo summaa.

Yrittäjälle tärkeää on osata delegoida 

Vuosikausia yrittäjien kanssa työskennellyt ja itsekin lukuisia yrityksiä perustanut ja myynyt Tarmo on nähnyt paljon erilaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Menestyvillä yrittäjillä kuitenkin on yhteisenä tekijänä taito delegoida ja keskittyä itse olennaiseen tekemiseen.

–Yrittäjälle olennainen taito on osata antaa muiden tehdä osa hommista, antaa ammattilaisten tehdä niin suuri osa kuin mahdollista ja itse keskittyä olennaiseen – minun tehtäväni ei ole matkanjärjestelijänä toimiminen. Lomallo tekee tämän taloudellisesti järkevällä tavalla. Jos vuodessa tulee parikymmentäkin matkapäivää, yrittäjä varmasti säästää vähintään Lomallon vuosimaksun verran kuluissa, puhumattakaan ajankäytöstä, Tarmo sanoo.

Ajankäyttö ja ajan hinta ovatkin tärkeitä asioita yrittäjälle. Esimerkiksi asiantuntijatyön tuntihinnalla ei kannata näperrellä hotellivarausten parissa. Ja toisaalta tätä aikaa ei kannata ottaa pois vapaa-ajasta.

–Yrittäjän roolissa täytyy myös pitää huolta itsestään, jotta jaksaa. Korkea energiataso ja hyvä kunto rakennetaan tietoisesti, ja taidolla delegoida tehtäviä on tässä iso rooli. Myös lomastressi pienenee, kun ei tarvitse itse huolehtia vapaa-ajan matkojen varausten tekemisestä. Jaksamisessa on mukana myös työhyvinvointi, sillä Lomallo on meillä käytössä tiimillä. Yrittäjän kannalta Lomallon diili on kaikin puolin erinomainen, Tarmo päättää.

Boost Finland saattaa yhteen yrittäjiä sekä yritysten edustajia, tarjoaa paikan ihmisten kohtaamiselle ja bisneksen buustaamiselle sekä viikoittaisten valmennusten avulla auttaa paitsi yrityksen liikevaihdon myös yrittäjän omaa kasvua. Boostissa yrittäjät kokoontuvat tapaamaan toisiaan, luomaan uusia suhteita ja vahvistamaan vanhoja sekä luomaan mahdollisuuksia kasvuun ja menestymiseen.

Herlevi Holding neutraalina toimijana tuo yrityskaupan osapuolet yhteen ja antaa yrittäjälle mahdollisuuden vaurastumiseen yrityskauppojen avulla. Herlevi Holdingin asiantuntijat etsivät ja auttavat ostajia ja myyjiä kohtaamaan toisiaan, kun yrityskaupat ovat ajankohtaisia.