Lomallon asiakkuuden suurimpana hyötynä yrityksellemme on ollut lomien varaamisen helppous, pääsy luksuskohteisiin ja merkittävä kustannussäästö matkailun osalta.

Olemme hyödyntäneet erityisesti kotimaan kohteita Sotkamossa ja Helsingissä. Lomallon Sotkamon kohteissa on mahtavat puitteet järjestää yritystapahtumia ja juhlia. Osallistujat ovat olleet todella mykistyneitä upeista puitteista. Varustetaso on laajin mitä missään koskaan on ollut. Talvella oli huippua esimerkiksi, kun samaan edulliseen hintaan kuului moottorikelkat ja lapset olivat intona Superparkin rannekkeista. Helsingissä on ollut ihana kokouksien jälkeen tulla viihtyisään asuntoon viettämään iltaa ystävien kanssa.

Asiakaspalvelun taso on ylittänyt odotukset. Asiakaspalvelusta olen saanut nopeaa palvelua ja apua enemmän kuin olen osannut edes pyytää.

Lomallon asiakkuudessa parasta on laadukkaat kohteet ympäri maailman, asioinnin helppous ja se, että kohteita on hyvin saanut varattua, kun valikoima on niin runsas. Asiakkuus on maksanut kepeästi itse itsensä takaisin ja tuonut kaupan päälle luksusta, joita en ole aiemmin raaskinut ostaa. Sopii siis hyvin muillekin, jotka ovat tarkkoja euroistaan.

Outi Penttinen

Paratiisioptikko Oy

 

 

Lue lisää kokemuksia