Lomallon asiakkuudesta yrityksemme on erityisesti hyötynyt siitä, että majoitustarpeista vastaa palvelu, johon voimme vain soittaa ja tietää, että siellä tiedetään parhaat alennukset ja paikat. Asiakastilaisuudet ja TYKY-päivät hoituvat hienosti Pajuniemessä. Omilla lomilla on myös helppo käydä katsomassa parhaat tarjoukset ja soitella perään, että minne sitä lähtis.

Toistaiseksi olemme voineet hyödyntää erityisesti Suomen kohteita, kuten Pajuniemen kartano on ollut vakiopaikka asiakkaiden, henkilöstön ja perheen kesken. Siellä on tilaa, puitteet kunnossa ja aktiviteettia tarjolla. Työmatkoilla Helsinkiin majoitus on hoidettu Lönnrotinkadun asunnoissa ja kumppanihotelleissa. Ulkomaan kohteet kuten Espanja, Thaimaa ja muut kohteet vielä kuumottelee, mutta varmasti tulee käyttöön.

Lomallon asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti, tulee ihan VIP-tunnelma, kun asiakaspalvelijat asioikseen järjestävät meidän hyvinkin erikoisia pyyntöjä todella nopeasti.Asiakaspalvelu löytää parhaat vaihtoehdot ja tekevät varaukset meidän puolesta – todella helppoa!

Kaikkinensa Lomallon asiakkuudessa parasta on, että yhdellä soitolla löydät parhaat kohteet ja paikat sekä tarjoukset!

Toni Piirainen

Planray Oy

www.planray.com

Lue lisää kokemuksia