Juhlat kartanossa

Liityimme Lomallon asiakkaaksi kolme vuotta sitten. Aluksi vaikutuksen teki se, että myyjä hyvin seikkaperäisesti kertoi, miten voimme hyödyntää palvelua. Hän kertoi mahdollisuuksista ymmärrettävästi ja oivalsimme itse loput. Tilaisuudesta jäi miellyttävä maku suuhun ja teimme samalla päätöksen liittyä palveluun mukaan.

Ensimmäinen tarpeemme tuli, kun puoliso halusi järjestää omat 50-vuotissynttärit. Hyviä ystäviä löytyi vieraslistalle 28 henkilöä. Soitimme jännittyneinä asiakaspalveluun, missä juhlat voisi järjestää. Meille oli tarjolla 2 kartanoa, toiseen mahtuisi majoittumaan 20 henkilöä ja toiseen 10. Emme uskoneet korviamme, kun palveluhenkilö kertoi kartanoiden yhteishinnaksi viikonlopun ajalta vain 500 euroa! Siis majoitamme 28 henkilöä viikonlopuksi ja hintaa tulee 18 euroa per henkilö.

Mainitulla hinnalla odotuksemme eivät olleet kovin korkealla. Puoliso rupesi jo vähän empimään, tulikohan tehtyä virheliike. Kutsut vieraille kuitenkin rohkeasti lähetettiin.  Kun juhlapäivä koitti, saavuimme perjantai-iltapäivällä Pajuniemeen. Pakko sanoa että meidän leuat loksahtivat, kun nähtiin paikat ensimmäistä kertaa. Lyötiin ylävitoset ja pakko oli avata kuohuviinipullo ennen kuin ruvettiin tavaroita kantamaan. 

Huipputason tilat ja puitteet

Olemme olleet aika monessa lomapaikassa aiemmin, mutta mitään tällaista tasoa emme ole ikinä nähneet. Tilaa oli aivan järjettömästi! Kaikki oli viimeisen päälle laitettua ja jokainen yksityiskohtakin oli hiottu loppuun asti. Vieraita rupesi illan mittaan valumaan. Moni kysyi, miten meillä on varaa järjestää tällaiset synttärit. Myhäilimme vain.

Ensimmäinen ilta kului biljardia ja pingistä pelaillessa. Isot tilat mahdollistivat koko upean juhlaporukan olemaan yhdessä. Lauantaille olimme pyytäneet asiakaspalvelusta jotain jumppaohjaajaa pitämään aamupäivän liikuntaohjelman. Sellainen järjestyi helposti.

Vieraidemme silmät putosivat päästä, kun paikalle tuli 11 kertainen pesäpallon Suomenmestari Antti Hartikainen vetämään jumppaa. Huippu-urheilijan ohjaus oli raastavan raskas mutta jäi kaikille varmasti eliniäksi mieleen. Osa vieraista kävi iltapäivän aikana ajelemassa talon moottorikelkoilla. Kyselivät vuokrahintaa, mutta vastasimme niiden kuuluvan talon hintaan. Siinä ihmettelemistä riitti.

Olimme tilanneet asiakaspalvelun avustuksella lauantain synttäri-illalliset ravintola Messistä. Ei tullut kauheasti kyseltyä, paljonko ruoka 28 ihmiselle maksaa, kerranhan sitä 50 täytetään. Yllätys oli melkoinen, kun lasku tuli. Melkein hävetti maksaa se, kun hinta oli niin pieni! Ruoka oli aivan uskomattoman hyvää, palvelu pelasi ja kartanon catering-välineet helpottivat esillepanoa.

Sunnuntaina jätimme hyvästit vieraillemme. Uskomaton kokemus kaikkinensa. Eipä varmaan tarvitse sanoa, että olemme erittäin tyytyväisiä Lomallon asiakkaita.

Jälkeenpäin kuulimme, että aika moni vieraistamme oli lähtenyt Lomallon asiakkaiksi. Heidän synttäreitään tässä nyt odotellaan.

 

”Asiakas Kajaanista”

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Lomallosta

Inspiroidu