Sopeutumista vallitseviin olosuhteisiin

Käynnissä oleva pandemia on vaikuttanut käytännössä kaikkiin maailman ihmisiin, yrityksiin ja yhteisöihin valtavalla voimalla. Ainoa asia, joka tässä tilanteessa voi tehdä, on sopeutua vallitseviin olosuhteisiin. Tätä sopeutumistyötä me teemme Lomallollakin kaiken aikaa.

Ensimmäinen ja kaikista tärkein asia on asiakkaidemme turvallisuudesta huolehtiminen. Jo pandemian aikaisessa vaiheessa, nostimme omissa kohteissamme siivouksen tason korkeimpaan, desinfiointiluokkaan. Vältyimme virusten leviämiseltä ja tietoomme ei ole tullut ainoatakaan sairastumistapausta Lomallon omissa kohteissa.

Toisessa vaiheessa tiedotimme asiakkaillemme, että ainakin isojen kartanokohteiden käyttöä tulee nyt välttää turvallisuussyistä. Harvoin suureen kartanoon tullaan pienellä porukalla. Asiakkaamme ovat noudattaneet ohjeitamme hienosti, kiitos siitä!

Kolmantena ryhdyimme auttamaan ulkomailla matkailevia asiakkaita palaamaan takaisin kotimaahan. Teimme työtä väsymättä reilun viikon verran, mukaan lukien illat ja viikonloput. Tässäkin asiassa sitkeä työ tuotti hedelmää ja saimme asiakkaamme turvallisesti kotiin. 

Näiden toimien jälkeen ryhdyimme miettimään, kuinka tästä eteenpäin. Tulemme selviämään tästä aivan varmasti. 

Tuotekehitystä asiakkaidemme parhaaksi!

Koska aurinko nousee huomennakin, olemme käynnistäneet laajamittaisia tuotekehityshankkeita, joista yksi on uuden web-sivuston ja asiakkaidemme AULA-palvelun touteuttaminen.

Lomallo on moderni ja trendikäs palvelu kaikille suomalaisille matkailijoille. Vahvistamme tätä asiaa entisestään. Teemme uusien asiakkaiden liittymisen palveluun entistä helpommaksi ja joustavammaksi. Jatkossa asiakkaamme saavat entistä suurempia etuja ja hyötyjä.

Sinunkin perheesi ja yrityksesi voivat luottaa Lomalloon. Teemme kaikkemme asiakkaidemme hyödyksi. 

Liity sinäkin tähän mahtavaan porukkaan

Terveisin

Petri Makkonen

Toimitusjohtaja