Ajankohtaista

20.5.2020
Kämpistä uusi Kumppani-kohde

Lomallon jäsenillä on mahtava tilaisuus lomailla Helsingin parhaimmissa hotelleissa uskomattomalla jäsenhinnalla. Kämp Collection Hotels tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia hotelleja ja baareja Helsingissä. Ketju on tunnettu nimenomaan ylellisistä ja nimekkäistä hotelleistaan.

Helsingin ensimmäinen viiden tähden Hotel Kämp, uuden luvun hotellihistoriaan kirjoittava Hotel St. George, boutigue hotellit Haven, Klaus K, Lilla Roberts ja Fabian sekä lifestyle hotelliketju GLO Hotels Helsinki, Espoo ja lentokenttä kuuluvat Kämp Collection Hotels -ketjuun. Hyödynnä jäsenetu ja koe Helsinki parhaalla mahdollisella tavalla. Aisti historian havinaa ja ripaus ylellisyyttä lomallasi.

16.5.2020
Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja Forenom ja Lomallo ovat tehneet Kamu-sopimuksen Rovaniemellä sijaitsevasta talosta Valtakatu 35. Talossa on kaikkiaan 69 kalustettua 23 – 69 m2 huoneistoa, joissa voi majoittua niin pitkään kuin itse haluaa.

Forenom Apartments Rovaniemi Valtakatu 35 sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa Kemijoen tuntumassa. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja tärkeimpiin nähtävyyksiin pääsee helposti. Asunnot on sisustettu lappilaisuus huomioiden tyylikkäiksi ja mukaviksi. Asunnoissa on kätevät avainkoodilukot, joten niihin voi saapua ja lähteä oman aikataulun mukaan.

15.5.2020
Uutena Kamukohteena voimme esitellä Pajuniemen läheisyydestä rauhallisen Loma Luonnonlapsi aamiaismajoituskohteen. Sapsojärven rannalla sijaitsevassa luonnonläheisessä ja idyllisessä Luonnonlapsessa on kaksi rakennusta ja 23 vuodepaikkaa. Melontaa, soutelua, grillailua, saunomista ja muuta mukavaa lomatekemistä voi harrastaa yhdessä koko perheen kanssa.

27.4.2020
Lomallon matkailu- ja palveluverkoston myyntijohtajaksi on nimitetty Elias Jokinen. Jokisen vastuualueeseen kuuluvat Lomallon myynti ja myyntiorganisaation koulutukset Suomessa. Toimipaikka on Lomallon Helsingin toimisto. Jokinen raportoi toimitusjohtaja Petri Makkoselle. Aiemmin Elias Jokinen on toiminut myynninkouluttajana ja aluemyyntipäälikkönä Holiday Club Resorts Oy:llä.

13.4.2020
Suomalaisista kotitalouksista iso osa on yhden hengen talouksia. Kuitenkin kaikki matkailupalvelun tuotteet on suunniteltu ja hinnoiteltu käyttäen oletuslukuna neljän hengen perhettä. Lomallo Oy haluaa olla suunnannäyttäjänä ja on tuonut ensimmäisenä maailmassa perhe- ja yrityspaketin rinnalle sinkkupaketin. Siinä sekä hinnoittelu että palvelun käyttö on mitoitettu sinkkutalouksille sopivaksi. Ja mukaan voi aina ottaa haluamansa matkakumppanin, samalla edullisella jäsenhinnalla.

1.3.2020
Silja Line ja Lomallo ovat tehneet yhteistyökumppanisopimuksen. Sen myötä Lomallon jäsenet saavat alennusta Silja Linen matkalipuista.

1.3.2020
Laskimme Pajuniemen Kenraali kartanon hinnan vastaamaan Uuden ja Wanhan kartanon hintatasoa. Pajuniemen Kenraali on edustustason huoneisto, jossa on vuodepaikat seitsemälle. Eli jatkossa 250 m2 kartano maksaa Sinulle vain 500 €/viikko. Suurin oma huoneistomme Helsingissä Lönnrotinkatu 38 A8 maksaa jatkossa vain 700 €/viikko ja molemmissa kohteissa tiputimme myös lyhyempien varauksien hinnat.
Alennetut hinnat ovat voimassa myös jo tehtyihin varauksiin. Jäsenyys kannattaa!

1.3.2020
Vuokatissa, K-Marketin yhteydessä, Heikintie 1, ollut toimistomme on saanut uuden ilmeen. Samalla osa asiakaspalveluhenkilöstöstä on siirtynyt kokopäiväisesti Heikintielle. Uudessa konseptimyymälässämme palvelemme asiakkaita ja kaikkia kiinnostuneita aamusta iltapäivään. Tervetuloa tutustumaan!

25.2.2020
Kotimaailma on erinomainen vaihtoehto hotelliasumiselle. Valmiiksi kalustetut väliaikaiset kodit sijaitsevat aina kaupunkien ydinkeskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä palveluista. Kotimaailman huoneistot tarjoavat huoneistohotellin joustavuuden ja AirBnB:n vapauden ilman suurempia huolia. Lomallon jäsenet saavat alennusta Kotimaailman asunnoista seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa, Joensuu ja Oulu. Varaukset Lomallon varauspalvelun kautta. Kotimaailman tarjontaan pääsee tutustumaan www.kotimaailma.com.

21.2.2020
Tema-Matkat on erikoistunut kulttuuriin ja luontoon suuntautuviin valmismatkoihin. Matkalla on aina mukana asiantunteva, suomenkielinen opas, jonka ansiosta tutustut maahan ja vierailukohteisiin pintaa syvemmältä. TEMAn matkavalikoimaan kuuluu perinteisiä kiertomatkoja, vaellusmatkoja, pyöräilymatkoja, safareita ja risteilyjä eri puolilla maailmaa. TEMA-matkalla kaikki on suunniteltu ja järjestetty puolestasi. Matkan hintaan sisältyvät lennot, muut kuljetukset, majoitus ja matkaohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut. Sinä voit keskittyä nauttimaan elämyksistä! Lomallon jäsenet saavat alennusta TEMA-matkoista. Varaukset matkoille tehdään Lomallon varauspalvelun kautta. Tarjontaan pääsee tutustumaan www.temamatkat.fi.

21.2.2020
Lomallon käyttämä varausjärjestelmä Travelport Hotelzon päivittyy Lomallo-ilmeellä. Muutos ei vaadi käyttäjiltä toimenpiteitä, applikaatio päivittyy automaattisesti. Kuluvan kevään aikana rakennamme jäsenille kokonaan entisen Intran tilalle uudenlaisen Lomallo Aula-palvelun, jonne kehitämme myös helppokäyttöisen jäsenten varausjärjestelmän. Samalla Lomallon nettisivut kokevat täydellisen uudistumisen. Ennen kuin koivut ovat hiirenkorvilla, esittelemme uudet palvelut teille.

15.2.2020
Sokos Hotelsin jäsenalennus on noussut ! Lomallon jäsenten ostovoima todellakin toimii ja koska viime vuonna jäsenet tekivät runsaasti varauksia, pääsemme kaikki nauttimaan isommista alennuksista. Keskittäminen kannattaa. Sen lisäksi Break Sokos Hotel Vuokatissa, Original Sokos Hotel Puijonsarvi Kuopiossa ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereella tarjoavat perusalennuksen lisäksi lisäalennuksen Lomallo-jäsenille. S-Cardin haltijoille on tähän päälle vielä lisää etuja.

11.2.2020
Sixt Autonvuokraus-palvelussa Lomallon jäsenet saavat alennuksen. Varaukset Lomallon varauspalvelun kautta tai suoraan Sixtin verkkosivuilta kirjautumalla sisään Lomallon yritystunnuksella. Lisätietoja ja autovaihtoehtoja löytyy www.sixt.fi

5.2.2020
Olemme kasvattaneet tarjontaamme Espanjan auringon alla monilla uusilla huoneistoilla: San Pedro del Pintar Costa Blancalla, Torreguebrada Benalmadenassa, Villa Mijas Roma Mijaksessa, Pueblo Evita Benalmadenassa ja Santa Maria Elviriassa. Näihin pääset tutustumaan paremmin Lomallo Omassa ja Lomallo Kamussa.

1.2.2020
Lomallon uusi toimisto Helsingissä Aleksanterinkadulla on avattu. Mukavassa ja leppoisassa toimistossa on maksutta jäsentemme käytettävissä viihtyisä olohuone, vaikkapa kesken työneuvottelujen tai jalkojen lepuutukseen tiiviin shoppailupäivän lomassa. Jäsenet voivat myös varata maksutta käyttöönsä työpisteen Helsingin toimistolta.

23.1.2020
PKY Travel on 23.1.2020 alkaen . Pelkästään nimi ei muutu, vaan saamme lisävahvistusta osaavaan joukkoomme. Sen lisäksi, että omistuspohjamme ja oma pääomamme kasvaa, tulee yrityksemme johtoon matkailualan vahvoja ja pitkäaikaisia vaikuttajia.

Holiday Club Resorts Oy:n pitkäaikainen, entinen toimitusjohtaja, kauppaneuvos Vesa Tengman ja Wulff Oyj:n pitkäaikainen pääomistaja ja Tahko Span toimitusjohtaja Heikki Vienola tulevat omistajiksi sekä mukaan hallitustyöskentelyyn; Vesa puheenjohtajaksi ja Heikki hallitusjäseneksi. Lomallon toimitusjohtaja Petri Makkonen ja myyntijohtaja Matti Salminen jatkavat myös yrityksen merkittävinä omistajina.

Etusivulle

Tutustumisloma

Ota Yhteyttä

Soittopyyntö

Jätä palautetta

  • Kirjoita tähän
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Matkailukysely

Kuinka monta henkilöä taloudessanne on?
Ikä
Kuinka usein matkustat? Mieti normaalia vuosittaista tilannettanne. Huomioi, että matkustamiseen huomioidaan kaikki kotoa poisoltavat yöt (esimerkiksi omalla mökillä vietetyt kerrat).
Kuinka paljon käytätte keskimäärin rahaa matkustamiseen vuosittain? Arvioi koko talouden matkakuluja.
Millaisia matkoja teet vuosittain? Valitse kaikki vaihtoehdot, joita yleisemmin teet vuosittain.
Minne useimmin matkustat? Valitse kaikki ne alueet, jonne useimmin matkustat
Millaisen majoitusta yleisimmillä matkoillasi hyödynnät? Valitse kaksi yleisintä.
Millaisia asioita erityisesti arvostat majoituksessa? Valitse kolme tärkeintä.
Mitä aktiviteettia yleisemmin kaipaat majoituksen läheisyyteen? Valitse viisi tärkeintä, jotka vaikuttavat majoituksen valintaan.

Kiitos vastauksestasi! Jos haluat osallistua matkalahjakortin arvontaan, jätä yhteystietosi

Nimi(Pakollinen)

Matkailukysely / Messut

Kuinka monta henkilöä taloudessanne on?
Ikä
Kuinka usein matkustat? Mieti normaalia vuosittaista tilannettanne. Huomioi, että matkustamiseen huomioidaan kaikki kotoa poisoltavat yöt (esimerkiksi omalla mökillä vietetyt kerrat).
Kuinka paljon käytätte keskimäärin rahaa matkustamiseen vuosittain? Arvioi koko talouden matkakuluja.
Millaisia matkoja teet vuosittain? Valitse kaikki vaihtoehdot, joita yleisemmin teet vuosittain.
Minne useimmin matkustat? Valitse kaikki ne alueet, jonne useimmin matkustat
Millaisen majoitusta yleisimmillä matkoillasi hyödynnät? Valitse kaksi yleisintä.
Millaisia asioita erityisesti arvostat majoituksessa? Valitse kolme tärkeintä.
Mitä aktiviteettia yleisemmin kaipaat majoituksen läheisyyteen? Valitse viisi tärkeintä, jotka vaikuttavat majoituksen valintaan.

Kiitos vastauksestasi! Jos haluat osallistua matkalahjakortin arvontaan, jätä yhteystietosi

Nimi(Pakollinen)